Voedingsadvies

Voedingsadvies
EEN VOEDINGSSCHEMA OP JOUW MAAT
Wilt u afvallen, bijkomen, kampt u met gezondheidsproblemen of bent u op zoek naar de juiste sportvoeding?

Met een aangepast voedingsschema helpen wij u om uw doel te bereiken.


AFVALLEN
Lijdt u aan overgewicht of obesitas? Beseft u welke gevolgen dit kan hebben voor uw sociaal leven, gewrichten, hart- en bloedvaten? Denkt u dat afvallen een onmogelijke opdracht is?

Dan heb ik voor u een oplossing op maat. Na een uitgebreid vraaggesprek, een lichaamsweging en –meeting, stel ik in samenspraak met u, een persoonlijk voedingsplan op. Dit kan variëren van een streng eiwitdieet tot een normaal en evenwichtig voedingspatroon. Ik volg u maandelijks op en begeleid u op die manier, stap voor stap, naar een gezonde levensstijl.

 

Uw dieet, op uw tempo, binnen uw bereik!BIJKOMEN
Te mager, snel moe, eet je alles maar kom je geen gram bij?  Dan kunnen wij voor u het ideale gewichtstoenamedieet samenstellen.

Door regelmatiger te eten en uw calorie-inname op een eenvoudige, maar correcte manier te verhogen, zal u in gewicht toenemen.

U zal zich gegarandeerd beter in uw vel voelen!


SPORTVOEDINGSportprestaties kunnen positief beïnvloed worden door de juiste voeding en voedingssupplementen. Als sporter is het echter niet altijd makkelijk om hierover de juiste informatie terug te vinden. Wij kunnen jou via een duidelijk voedingsadvies, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, begeleiden naar jouw doelen.

GEZONDHEIDSPROBLEMEN


Kampt u met klachten van het spijsverteringssysteem zoals prikkelbaar darmsyndroom, constipatie, diarree, zure oprispingen, traag werkende schildklier of maagpijn? Misschien moet u dan eens uw voedingsplan over een andere boeg gooien! Veel van deze klachten kunnen grotendeels opgelost worden door een gezondere levensstijl.ANTI-KANKER


Kankercellen en kankerbehandelingen zijn uitputtend voor lichaam en geest en een zware inbreuk op je immuniteit. Met aangepaste en gezonde voeding kan je je weerstand verhogen en de kankercellen, in combinatie met andere therapieën halt toe roepen! Verhoog je kansen tot genezing met deze voedingsaanpassingen die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

BEDANKT!


"Net een jaar geleden spraken we af om iets te doen aan mijn overgewicht

(113kg!).  Na een drietal maanden was dit met uw goede begeleiding naar

78 kg terug gebracht.  Vandaag de dag staat de teller nog steeds op 79kg!  Waarvoor nog steeds nen dikke merci!"


Bart