Personal Training

Personal TrainingNIEUWS: Elke maandag van 19u tot 20u en woensdag van 20u tot 21u organiseren wij in Rillaar small group trainingen onder begeleiding van een personal trainer of kinesist. In kleine groepjes van maximum 6 personen zal u op een plezante manier aan uw conditie, kracht en lenigheid werken! Bij interesse: mail naar sam@perfect-balance.be


PROFESSIONELE BEGELEIDING VOOR IEDEREEN
Als u op zoek bent naar een personal trainer, bent u bij Perfect-Balance in Aarschot aan het juiste adres!Coach Sam doet dagelijks aan fitness en krachttraining. Voordien was hij een fervente basketbalspeler. Verder heeft hij nog aan zwemmen, lange afstandslopen, tafeltennis en atletiek gedaan.

Hij is kinesitherapeut, manueel therapeut, acupuncturist en gecertificeerd fitness instructeur. Hij heeft dus heel wat kennis over anatomie, lichamelijke aandoeningen, trainingsleer, inspanningsfysiologie, preventie van blessures,…. m.a.w. VERANTWOORD TRAINEN!


Bovendien is hij voedingsadviseur. Voeding is de belangrijkste schakel om uw doelen te bereiken. Ook hier kan hij u bij helpen.

 

Vanuit zijn eigen ervaring met sporters van alle niveaus en theoretische kennis, is hij in staat om een bewegings- en voedingsplan op te stellen dat aan jouw persoonlijke wensen en verwachtingen voldoet.

WAAROM EEN PERSONAL TRAINER?
- Je wilt afvallen en in een strakker lichaam door het leven gaan.

- Je wilt meer spiermassa.

- Je hebt extra motivatie nodig gedurende je dieet of trainingsprogramma.

- Je hebt lichamelijke klachten waarmee tijdens je trainingen rekening moet worden gehouden.

- Je wilt extra en persoonlijke begeleiding in de gym.

- Je hebt het gevoel dat je met je huidige trainingsschema niet de gewenste vooruitgang boekt.

- Je wenst iets aan je conditie doen.

-  Je hebt specifieke  sportieve doelen:   je eerste 5 km kunnen lopen, de Dodentocht  uitwandelen,...WERKWIJZE
Er wordt altijd eerst een uitgebreid verkennend gesprek gepland. Personal training is immers one on

one training. Klant en trainer moeten elkaar dus kunnen vertrouwen en een positief gevoel t.o.v elkaar hebben.

In dit gesprek staan uw vragen en wensen voorop. Op basis hiervan worden dan concrete doelstellingen geformuleerd en zoeken we samen naar de voor u meest geschikte manier om deze te bereiken.

We zullen ook beslissen met welke regelmaat wij elkaar zullen terugzien om een goede opvolging en vooruitgang te garanderen.


EEN GELUKKIGE KLANT


"Morgen begin ik eraan …

Het aantal keren dat ik die zin heb gezegd, is niet meer te tellen.

Ik moest het dus wel over een andere boeg gooien.

Na even googelen vond ik een personal coach in de buurt: Sam Meert. Alles wat ik over hem las sprak mij wel aan om de stap te zetten naar een eerste contact. Met een heel klein hartje, maar met veel moed vertrok ik naar de praktijk.

Vandaag ben ik nog steeds heel blij dat ik die stap heb gezet.

Duidelijk en kordaat vertelde hij voor welke opdracht ik stond. 

In een eerste stap werd de voeding aangepast.  Dit heeft me geleerd om terug naar de essentie van gezond en lekker eten te gaan.

De tweede stap was opnieuw sporten.  Aan de hand van een persoonlijk trainingsschema aangepast aan mijn mogelijkheden, werd mijn conditie opnieuw opgebouwd.

Na enkele maanden mag ik fier zijn op het reeds behaalde resultaat: mijn lichaam en geest zijn fitter dan ooit tevoren. Hoewel ik dit voor het grootste deel aan  mezelf te danken heb, had ik het nooit  zo ver kunnen brengen zonder de professionele begeleiding van mijn personal trainer. Zelfs na al die tijd blijft Sam de juiste triggers vinden die mij helpen om steeds gemotiveerd te blijven!"


Veerle